• Alle scholen op het eiland

 

Platform Onderwijs 2032

Het Platform Onderwijs 2032 heeft in 2015 in opdracht van de staatssecretaris van Onderwijs een maatschappelijke dialoog gevoerd over de inhoud van het primair en het voortgezet onderwijs. Het doel was te komen tot een visie op de kennis en de vaardigheden die leerlingen moeten opdoen met het oog op (toekomstige) ontwikkelingen in de samenleving. Leerlingen, leraren, schoolleiders, bestuurders, ouders en vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en maatschappelijke en culturele instellingen gingen met elkaar en met de Platformleden in gesprek. Het Platform heeft daarnaast gebruik gemaakt van wetenschappelijke inzichten en voorbeelden uit andere landen.
Het rapport is hier te vinden.


Poll

Platform onderwijs 2032

Wat vindt U?

Reacties Percentages
Die 35 bladzijden is echt te lang. 18% (10)
Het blijft een theoretisch verhaal. 42% (23)
Het is een goed advies met duidelijke toekomstvisie. 18% (10)
Ga ik bestuderen. 22% (12)
Totaal aantal stemmen: 100% (55)
grafiek

Nieuws

 • OBS D'n Tuun werkt het hardst!

  De kleuters van groep 1 en 2 van obs D’n Tuun in Middelharnis kregen wel heel speciaal bezoek op dinsdagochtend 27 juni.

  Lees meer
 • Samenwerking peuterspeelzaal en basisonderwijs Stad aan 't Haringvliet

  De peuters van peuterspeelzaal Peuterstad en de kleuters van o.b.s. de Molenvliet uit Stad aan ‘t Haringvliet werkten samen aan een thema van 'Boekenpret', dit is een taalstimuleringsproject, met medewerking van de bibliotheek.

  Lees meer
 • Bestuur en onderwijsbureau steunen PO-in-Actie!

  Bestuur en onderwijsbureau steunen PO-in-Actie!

  Lees meer