Werken bij Stichting OPOGO

Een dynamische organisatie als Stichting OPOGO streeft naar goed werkgeverschap. Het personeel in de scholen speelt de belangrijkste rol in het primaire proces. De man of vrouw voor de klas, maar ook leidinggevenden en ondersteuners zijn hierbij onmisbaar.

Wij zijn daarom zuinig op onze medewerkers en in overleg met hen willen wij zorgen voor goed, modern personeelsbeleid. Natuurlijk zijn er steeds momenten waarop nieuw (inval) personeel gezocht wordt. Daarom zijn we blij met open sollicitaties.

Lijkt het u wat om bij ons te werken?

Stuur dan een gemotiveerde open sollicitatie met actuele cv per brief of mail naar de afdeling P&O van Stichting OPOGO.

Via deze pagina kunt u zelf ook ontdekken of er (deeltijd) banen te vergeven zijn waarvan u denkt “dat is wat voor mij!” Het is echter wel zo dat wanneer er geschikte interne kandidaten zijn, deze voorgaan op externe kandidaten.

U wordt interne kandidaat door uzelf beschikbaar te stellen voor invalwerk voor één of meerdere dagen per week. Als u hiervoor in aanmerking wilt komen, neemt u dan contact op met onze afdeling P&O. Bent u reeds opgenomen in ons invalbestand, wilt u, indien u elders een baan heeft gevonden, dat dan melden? Zo blijft ons “bestand” up to date.

Vacature Beleidsmedewerker Onderwijs en Kwaliteit

Ingangsdatum
1 augustus 2021

Beschikbaarheid
parttime

FTE
0,6 – 0,7 (aanvulling tot groter dienstverband is mogelijk in combinatie met andere functies)

Salaris
indicatie  (de functie wordt opnieuw gewogen): CAO PO – OOP schaal 11

Functieomschrijving

  • Je bent medeverantwoordelijk voor het monitoren en verbeteren van kwaliteitsbeleid op stichtingsniveau;
  • Je bent medeverantwoordelijk voor het monitoren en verbeteren van  leerlingondersteuning op stichtingsniveau;
  • Je geeft sturing  aan het Team Onderwijs en Kwaliteit welke bestaat uit de intern begeleiders binnen de stichting;
  • Je brengt de onderwijsresultaten in kaart, je stelt kwaliteitsrapporten op en monitort deze. Je bereidt de bezoeken van de onderwijsinspectie voor en ondersteunt hierbij;
  • Je werkt nauw samen met de intern begeleiders, directeuren, beleidsmedewerkers P&O, financiën en ICT;
  • Je bent sparringpartner voor het managementteam (inclusief directeur-bestuurder)  op het gebied van onderwijs & kwaliteit. 

Je bent werkzaam vanuit het onderwijsbureau en bent daarnaast vaak op de scholen. Tevens ben je lid van werkgroepen in het samenwerkingsverband.

Wat wij vragen

  • Je hebt HBO+ denk- en werkniveau;
  • Je hebt ervaring in het primair onderwijs als leerkracht, intern begeleider en/of directeur;
  • Je hebt specialistische kennis van onderwijs- en kwaliteitsbeleid, beleid leerlingondersteuning en onderwijskundige ontwikkelingen;
  • Je kunt goed omgaan met data en je kunt datagestuurd werken.


Wat wij bieden
Wij bieden je een tijdelijk dienstverband voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Naast werkplezier met een team van fijne collega’s zorgen wij dat jij je kunt blijven ontwikkelen en professionaliseren in je werk.

Bij aangetoonde ervaring en competenties is direct een dienstverband voor onbepaalde tijd mogelijk.

Meer weten?
De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 18 (19 – 23 april 2021).

Contact
Voor meer informatie neem je contact op met de heer S. (Sjoerd) Sanderse, directeur-bestuurder SOPOGO, via s.sanderse@sopogo.nl of telefonisch via 06 – 52 39 23 58.

Interesse in deze baan?
Wil je solliciteren? Mail dan je sollicitatiebrief met CV voor 11 april 2021 naar Jeanette van Zielst-Loggen, personeelsadviseur, j.vanzielst@sopogo.nl

Op zoek naar een leuke en leerzame LIO plek?
Kom dan naar één van de scholen van Stichting OPOGO!

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de personeelsadviseur, Jeanette van Zielst. Zij is bereikbaar op telefoonnr. 0187-49 78 00 of via info@sopogo.nl .

Solliciteren?
Je kunt hiervoor een motivatiebrief met cv sturen naar SOPOGO, Prins Bernhardlaan 151 3241TA Middelharnis, of via e-mail: info@sopogo.nl.